23. oktober 2024 starter fællesspisning igen!

Hver onsdag i sæsonen er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18. Der plejer at være tilmeldt mellem 40 og 50 hver uge og det er rigtig hyggeligt. 

Der sammensættes et madhold og et opvaskehold til hver fællesspisning. Deltagelse på madhold og opvaskehold kræver ingen særlige forudsætninger.

Det er ikke et krav at man deltager i madlavning og opvask, men ligesom det er hyggeligt at spise sammen, så er det også hyggeligt at lave maden sammen og vaske op. Og uden madhold, vil der ikke være nogen fællesspisning. 

Et måltid mad koster 35 kr. pr. voksen og halv pris for børn (0-14 år). Det serveres vand til maden, men det er også muligt at købe andre drikkevarer til rimelige penge. 

Tilmelding/framelding:

Tilmelding/framelding til fællesspisning sker til Bent Drevald. Hvis du var tilmeldt i seneste sæson er du også automatisk tilmeldt den nye sæson. Husk at melde fra, hvis du ikke ønsker at være tilmeldt den nye sæson. Liste over tilmeldte findes på Facebook på Røgen Info

Tilmelding til madhold sker til Bent Drevald eller på første fællesspisning. Liste over madhold findes på Facebook på Røgen Info

Regler

  • Alle kan deltage i fællesspisning. Deltagelse er ikke afhængig af, at man også indgår i madlavning. 
  • Alle kan deltage i madlavning og opvask.
  • Man er tilmeldt alle gange i sæsonen. 
  • Framelding senest søndagen før en fællesspisning.
  • Gæster tilmeldes til Bent Drevald

Kontaktoplysninger

Bent Drevald via Messenger eller på SMS – 4042 3421.


Vi takker vore sponsorer

Røgen Borgerforening

Toustrupvej 39, 8472 Sporup